Hallo!

Mijn naam is Rebecca en woon met mijn gezin in Enschede. Fit zijn en fit blijven vind ik erg belangrijk. De afgelopen jaren heb ik zelf ondervonden wat een regelmatige massage zowel lichamelijk als geestelijk met je doet.

In 2017 heeft mede de passie voor sport en het fit houden van de spieren (blessurepreventie), mij doen besluiten zelf de opleiding tot NGS sportmasseur te gaan volgen. Na het behalen van mijn diploma ben ik gestart met Frisfit massage en al enkele jaren bezig. Om mezelf te blijven verbeteren leer ik telkens nieuwe massages.

Mijn doel is om andere mensen te laten ervaren wat een professionele massage lichamelijk en geestelijk met je doet.

Je kent het misschien wel, je hebt een drukke baan een gezin en daarnaast ook nog je sociale leven. Zonder dat je het door hebt ben je de hele dag met je lichaam en geest in beweging, maar sta je er ook bij stil dat je lichaam en geest ook onderhoud nodig heeft? Of je hebt je leven lang hard gewerkt en mag eindelijk van je pensioen genieten, je beweegt ineens stukken minder doordat je niet elke dag bezig bent en na een poosje voel je je toch wat onrustig worden je bent vaker moe, je slaapt slecht en hebt wat vaker geen zin om iets te doen. Genoeg signalen die aangeven dat je lichaam en geest wat extra aandacht nodig hebben.

Naast genoeg slaap en goede voeding en beweging is Massage een hele goede manier om jezelf weer in balans te krijgen. Redenen genoeg om jezelf fris te houden en fit te blijven.
Ik spreek uit ervaring, dus kom langs en voel wat een massage met je kan doen.

Met een frisfitte groet,

Rebecca.

IMPRESSIE

Afspraak maken?